Iets Drinken Breda

Datum: 28 mei 2014
Iets Doen: Spelletjesavond

Tijd: 19 tot 23 uur
Lokatie: Bruxelles
Adres: Havermarkt 7 4811WG Breda
Contactpersoon: MoniqueBart, Tamara en Frans
Email: Breda

Meehelpen?
Als je ook mee wilt helpen aan de avonden van Iets Drinken Breda als vrijwilliger, neem dan contact met ons op via:  Breda . Wil je weten wat vrijwilliger zijn inhoudt? Kijk dan hier.


Bruxelles Breda

FAQ - Iets Drinken Breda

(Zie ook de algemene FAQ van Iets Drinken.)

Hoeveel kosten de drankjes bij Bruxelles?

Fris € 2,10 Bier € 2,30 Wijn € 3,50
Bekijk de uitgebreide dranken kaart via deze link

Kan ik ook eten bij Bruxelles?

Bruxelles heeft een uitgebreide kaart en daghap € 9,50.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij Bruxelles?

Parc is minder dan 10 minuten lopen vanaf het centraal station.

Hoe kom ik met de auto bij Bruxelles en kan ik daar dan ook parkeren?

Alle informatie over parkeren in Breda vind je hier. Je kan het beste parkeren in de garage van de Barones aan de Nieuweweg 79 of in de garage Markendaal aan de Markendaalseweg 62.

Mijn vraag staat er niet bij.

Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij je vraag en zetten hem erbij.

Reacties Iets Drinken

Al 99 bezoekers hebben hun enthousiaste reactie achter gelaten. Bijvoorbeeld: Jeroen zei:

Was gezellig gisteren in Breda(bruxelles)

Lees meer reacties.

Jeroen zei op Donderdag 27 Maart 2014: Was gezellig gisteren in Breda(bruxelles)
Erik zei op Woensdag 26 Maart 2014: Breda Was even binnen in cafe Bruxelles. Het was er erg druk. De contactpersonen waren goed herkenbaar. Zij zoeken contact met je. Er was veel teveel lawaai. Ook al zou je contact willen zoeken dan is de omgeving een grote stoorzender. De meeste mensen waren bekend voor elkaar. Na 20 minuten had ik het al gezien. Ook geen activiteiten waargenomen. Het was voor mij min of meer een bezoek aan een willekeurig cafe. Jammer
pierre zei op Dinsdag 18 Maart 2014: mag iedereen, op de bonefooi, langskomen? of alleen als je de ASS. diagnose hebt?
Toke de Kroon zei op Dinsdag 04 Maart 2014: De link naar de menukaart werkt niet. Deze moet zijn:www.grandcafedetijd.n l/restaurant/diner/. Ik heb wel weer eens zin om te komen. En dan eet ik ook mee van te voren. Willen jullie hier een bevestiging van geven? In een pubquiz heb ik niet zo heel veel zin, maar nu ja.... . Hartelijke groet, Toke de Kroon
Job zei op Maandag 03 Maart 2014: Sinds januari 2013 kom ik zo goed als maandelijks bij Iets Drinken Rotterdam en heb er niets dan goede ervaringen gehad. Leuke contacten opgedaan en een groot aantal zie je toch de keer erop weer terug. Je herkent toch veel dingen van elkaar. Vind wel Grand Café Engels erg aan de prijs, dus ik houd het meestal bij één of hooguit twee drankjes. Gelukkig is dat geen probleem. Eerst zaten we in het redelijk gezellige maar nogal donkere kelderrestaurant, maar uiteindelijk hebben we halverwege 2013 moeten verkassen naar het Toeristen Info Punt dat 's avonds gesloten is. Deze ruimte is moderner en ook veel lichter, maar door de vele posters aan de muur en het duidelijk hoorbare restaurantgeluid ook wat prikkelrijker. Sommigen vinden dat niet erg auti-proof. Zelf vind ik het een prima ruimte en ik hoop dat het initiatief in deze vorm nog lang blijft bestaan. In maart kan ik helaas i.v.m. vakantie niet gaan, maar in april ben ik zeker weer van de partij!
Betty zei op Donderdag 30 Januari 2014: Ben in Rotterdam naar de avond geweest, maar het is voor mij te veel herrie daar, ik ervaar zoveel prikkels dat ik er niets aan had. Jammer, ik had gehoopt op een prettige avond.
René zei op Donderdag 16 Januari 2014: Gisteravond heb ik een ontzettend leuke avond gehad in Eindhoven. De herkenning die ik zocht heb ik zeker gevonden. Volgende maand ben ik er weer! Bedankt mensen van ietsdrinken.nl!
Maarten zei op Maandag 23 December 2013: Op woensdag 18 december ben ik ook Iets gaan Drinken in Eindhoven met dit initiatief. Voor mij persoonlijk is een goede kwaliteitsmeter, het antwoord op de vraag of ik iets over zou doen. In dit geval: Ja! En dan niet perse omdat ik nu met alle +/- 25 bezoekers nu een intense vriendschap beleef (wat ook niet zo is, heb geloof ik ook maar met 4 man gesproken), maar vooral omdat ik mij een gelijke voelde van iedereen. En dat is vrij zeldzaam voor mij. Dank aan de organisatie die (bovendien ook uitgerust met een ASS) zich proactief opstelde voor een gezellige avond voor iedereen. Herkenbaar aan een polo-shirt, maar verder gewoon meedoen net zoals iedereen. Tot de volgende keer, Maarten
Hugo Michael zei op Dinsdag 03 December 2013: Vorige week woensdag in R'dam niet in de gelegenheid! Volgende week in D'Haag in de herkansing?
Peter Hoogendoorn zei op Vrijdag 29 November 2013: heb een aantal keren de borrel bezocht in Rotterdam. Mijn persoonlijke ervaringen zijn niet goed. De plek/locatie is uitstekend maar contacten maken is lastig omdat. Er elke maand weer nieuwe gezichten bijkomen die je vervolgens nooit meer ontmoet. Er een aantal gesloten groepjes zijn waar je niet inkomt (pijnlijk duidelijk als je bij de bar staat en ZIJ jou geen drankje aanbieden). Er is wel organisatie aanwezig maar naar mijn gevoel heeft deze weinig interesse in praten met iedereen (zitten ook in een gesloten groepje). Kortom mijn ervaringen zijn niet goed en ik heb dus ook besloten niet meer deel te nemen aan Iets Drinken.
Madelon zei op Donderdag 28 November 2013: als je me een jaar geleden had gevraagd of ik ooit naar zo iets zou gaan had ik nee gezegd omdat het voor mij ondenkbaar was dat ik ooit zou durven te gaan. de eerste keer was dan ook doodeng, maar werd opgevangen en op mijn gemak gesteld door één van de oprichters die toen aanwezig was. ook dat de meesten (al dan niet iedereen) daar echt begrijpt dat het moeilijk en eng is heeft me over die drempel geholpen. niet alleen ben ik de hele avond gebleven maar ben elke maand weer teruggekomen. het prettige aan dit vind ik de ongedwongen sfeer, niks moet en (bijna) alles mag. ik vind er erg veel begrip wat ik in de "grote boze wereld" vaak mis, wat me steeds meer het gevoel geeft dat hoe ik de wereld zie en hoe ik ben ook prima is. het is zeker niet allemaal gepraat over zware onderwerpen, er wordt ook erg veel gelachen en het is vooral erg gezellig!
Nicole van Ham zei op Donderdag 21 November 2013: Hallo, ik las op deze site van het drinken en doen in Breda voor mensen met Autisme. Ik vroeg mij af of er nog meer dingen te doen zijn in Breda? Graag meer info en dan lijkt het mij leuk om eens deel te nemen. Vriendelijke groet, Nicole van Ham
Simone van Woelderen zei op Woensdag 20 November 2013: Vanavond komen we met een klein groepje van het forum van Autivrouw. We vinden het allemaal super spannend.Als eerste om elkaar in het echt te ontmoeten en dan om vreemde mensen met autisme te ontmoeten. Gelukkig horen we van anderen die al eens bij 'iets drinken' geweest zijn, dat het gezellig is. Hopelijk worden we een beetje opgevangen in het begin? Groetjes en tot straks :)
peter zei op Donderdag 31 Oktober 2013: Leuke verhalen om te lezen, ik weet niet of ik wil, durf te komen. Ik ben wel benieuwd naar verhalen van anderen, laatst ben ik voor het eerst naar de congresdag van het NVA geweest, zoveel herkenning. Misschien toch maar eens de stoute schoenen aantrekken en naar Zutphen komen. groet peter
Joan zei op Dinsdag 29 Oktober 2013: we hebben er zo veel zin in om jullie te mogen ontvangen. CU team Eindhoven "de gekste"
Marjolein zei op Dinsdag 22 Oktober 2013: Ditmaal zullen jullie zonder mij moeten starten. Ik ga zelf eerst zingen in een Projectkoor en zal me daarna (rond 21h) bij jullie vervoegen.
jeroen zei op Donderdag 10 Oktober 2013: Gisteren voor het eerst @ iets drinken geweest te enschede , echt wat een herkenning en wat een opluchting, chappeau voor de organisatie, trots op jullie !
Simone zei op Donderdag 10 Oktober 2013: Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met iets drinken in Hilversum. Moet zeggen dat het wel erg spannend was om er in je uppie naar toe te gaan en niet te weten wat je kon verwachten, maar die spanning was binnen 10 minuten verdwenen. Uiteindelijk na 23.00 uur huiswaarts gekeerd, na een hele gezellige avond vol leuke en vooral herkenbare gesprekken. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij!
jeroen zei op Zondag 06 Oktober 2013: Nog meer mensen die dit in emmen en omgeving zouden willen zien ? Enschede en zwolle op ruim een uur afstand :(
Rolf zei op Donderdag 03 Oktober 2013: Voor mij zou het de eerste keer zijn, maar ik wil zeker proberen te komen. Het is vanuit huis wel een eind uit de richting, maar aangezien ik naar eigen keuze ofwel 9 oktober, ofwel 10 oktober naar Houten en Bilthoven moet, ligt Hilversum op de route. Hopelijk tot dan!
Toke de Kroon zei op Donderdag 03 Oktober 2013: Ja, ik ga komen op 9 oktober, ijs en weder dienende natuurlijk, en hopelijk kan ik mijn massagepraktijk onder de aandacht brengen. En verder netwerken en tegen werk aan lopen dat bij mij past.
Jose van strien zei op Donderdag 03 Oktober 2013: Samen met lotgenoten geaccepteerd worden en vooral erkend en herkend worden En samen delen ,je bent niet de enige!
Erik zei op Dinsdag 24 September 2013: Ik voelde me eindelijk geaccepteerd en begrepen. Omdat anderen ook autisme hebben die hier komen voel ik me vrij om over van alles te praten. Laatste keer in Hilversum geweest, ik ga hier absoluut vaker naar toe!
Len Lauwers zei op Zondag 18 Augustus 2013: Hallo, Ik ben Len lauwers en heb enkele maanden geleden de diagnose van asperger gekregen. Mijn vrienden zeggen mij dat ik te sociaal ben om asperger te hebben, maar ik voel uiteraard dat ik anders ben dan normaal. Een echte relatie heb ik nog niet gehad en ben ondertussen bijna 30. Ik zou mij willen inschrijven voor de drink in Breda op 28 augustus. Groeten len
Marjolein Wouters zei op Woensdag 24 Juli 2013: Ik werd zojuist gebeld door de assistente van mijn huisarts. De stollingswaarden van mijn bloed zijn dusdanig afwijkend, dat ik alsnog vandaag naar het ziekenhuis moet voor een echo. Ik hoop, dat ik desondanks vanavond toch nog van de partij kan zijn.
Niek zei op Dinsdag 23 Juli 2013: Een "pubquiz' is een quiz die gehouden wordt in een cafe. Het is een soort "Triviant" met vragen uit verschillende categorieen.
Marjolein Wouters zei op Dinsdag 23 Juli 2013: Ik wil proberen morgenavond van de partij te zijn. Ik ben wel benieuwd wat ik me moet voorstellen bij een 'Pubquiz'.
Hans zei op Donderdag 11 Juli 2013: Zutphen 24 juli, moet dit 31 juli bzijn? Laatste woensdag?
Carlo Post zei op Woensdag 26 Juni 2013: Wil graag op woensdag 11 september bij de eerste IetsDrinken bijeenkomst in Hilversum proberen te zijn
Marjolein zei op Woensdag 26 Juni 2013: Ik wil proberen vanavond in Zutphen van de partij te zijn.
Ramona van Steijn zei op Vrijdag 21 Juni 2013: Hoi Ik wil dat het voor autisme in Noord Holland Noor komt en wil wel mee helpen. Wij hebben daar zo weinig
Jacob Wietsma zei op Woensdag 22 Mei 2013: Iets Drinken in Enschede. Lijkt mij misschien wel wat. Woon zelf in Rijssen. Heb geen auto. Mochten er bezoekers komen uit Rijssen, Wierden of Almelo, dan zou ik wel mee kunnen rijden. Anders vind ik Enschede iets te ver weg. Bij mij is ook geconstateerd dat ik een Autisme Spectrum Stoornis heb.
Marjolein zei op Vrijdag 19 April 2013: Is al bekend wanneer de volgende Iets Drinken-activiteit in Zutphen plaatsvindt?
bas hoedemaeckers zei op Zaterdag 06 April 2013: Ik wacht even tot zutphen naar voren komt dan kom ik zeker langs. Groet Bas
Jeroen Schellevis zei op Woensdag 20 Februari 2013: Ik vind het een heel leuk idee. Ook lekker ongedwongen. Als hoger functionerend autist sta ik toch vaak met een been in de "normale mensen" wereld en met het andere been in wat ze "autisme" noemen. Ben ook blij dat ik met beide benen binnen kan stappen straks . Ik ben er 27 februari zeker bij. Groeten van Jeroen
Seymour Bos zei op Maandag 21 Januari 2013: Wil graag open 23 januari naar Rotterdam komen.
Gijs (stichting AsocialeKaart zei op Donderdag 17 Januari 2013: @Seymour Een borrel of alcohol drinken bij Iets Drinken is nooit verplicht of noodzakelijk. Ook zonder alcohol is het erg gezellig.
Seymour Bos zei op Donderdag 17 Januari 2013: Will graag komen In Rotterdam op 23 januari ,doch mag geen alcohol drinken Ivm een dubbele diagnose (verslaving en ppd-nos). Dat is verder geen propleem voor mij ivb met de gezellidheid., Groetjes.,
patrick goossens zei op Vrijdag 16 November 2012: Hallo, Ik kreeg een kaartje van iets drinken.nl, nu lijkt het mij erg leuk en spannend om zelf hier in Zutphen ook zoiets op te zetten. Maar nu weet ik niet zo goed hoe ik dat moet doen. Kunnen jullie mij hier mee helpen ? Graag hoor ik meer van jullie. M.vr.groet, Patric k Goossens
F.A.Brocatus zei op Donderdag 15 November 2012: Dag Monique, Bart, Birsen, Voor mij was het de eerste netwerkborrel. Het was mij een genoegen. Jullie zien me zeker weer. Sinds 23/3/2011 heb ik de officiële diagnose ASS gekregen. Tot op heden heb ik altijd met ups en downs gewerkt. Momenteel ben ik uitgerangeerd.Ik ben 55. Er lopen procedures met UWV en een re-integratiebedrijf. Mijn grootste liefde is schrijven. Dat doe ik nu volop en het redt mij. Als het jullie interesseert neem een kijkje op mijn (pas gemaakte) website. Lieve en stevige groet, Frans A.
Jolijn zei op Maandag 12 November 2012: Wat een positieve reacties allemaal, ik ga aankomende woensdag de stoute schoenen aantrekken. Breda ligt voor mij gelukkig naast de deur.. spannend!
Edmond zei op Woensdag 07 November 2012: Hallo, Graag wil ik de avond bezoeken van iets drinken in Breda. Ik ga het niet te laat maken omdat ik donderdag een vroege dienst heb. Groetjes Edmond
Peter Godschalk zei op Donderdag 25 Oktober 2012: Ik vond het een leuke avond. Ik voelde me eerst best ongemakkellijk, maar ik ben blij dat ik de stap over de lage drempel genomen heb. De film was heel tipperend wat betreft autisme. Ik kom indien mogelijk op 14 November weer naar iets drinken. Groetjes aan iedereen.
Bart Robbers zei op Donderdag 25 Oktober 2012: De eerste Iets Drinken in Breda was een groot succes. 18 bezoekers en een leuke sfeer. We hebben het graag georganisserd! Tot 14 november!
Jeroen zei op Woensdag 26 September 2012: Ik kan helaas niet komen, omdat mijn schoonmoeder van schiphol gehaald zal worden, en ons zoontje niet alleen thuis kan blijven. Helaas, maar volgende maand wil ik weer naar Rotterdam komen. Enige nadeel aan jullie locatie: ik vind het systeem met de muntjes niet zo erg leuk, want de prijs ligt te hoog. Zijn er geen alternatieven? Zo voel ik me gedwongen om het aantal consumpties beperkt te houden. Verder erg leuk, heb genoten van de quiz-avond. groeten , Jeroen uit Delft
Peter Bergman zei op Woensdag 07 December 2011: Woensdag heb ik in Enschede de Australische animatiefilm "Mary and Max" gezien. Ik had hem enkele maanden daarvoor op televisie gezien, maar ik vond het helemaal niet erg om 'm weer te bekijken, want het is werkelijk een schitterende film. Het verhaal is in wezen tragisch, maar de makers hebben er veel humor in verweven. Het Australische meisje Mary begint een briefwisseling met de Amerikaanse veertiger Max en je ziet hoe beider levens verlopen. Ontroerende vertelling die niet genoeg geprezen kan worden. Daarna heb ik nog met verschillende mensen een praatje gemaakt. Dat gaat makkelijker dan je denkt, want je accepteert elkaar als gelijken.
matthijs zei op Dinsdag 06 December 2011: Ik wacht even tot er in Den Haag wat gaat gebeuren... Ook al voel ik me meestal prima op mijn gemak met niet-aspergers, ben ik wel benieuwd!
Han zei op Dinsdag 22 November 2011: Wat zou ik ontzettend graag eens deelnemen aan zo'n IetsDrinken. Ik heb e.e.a. gelezen en heb enorme dorst gekregen. Het is helaas allemaal heel ver verwijderd van Noord-Holland-Noord. Too bad.
Margreet zei op Donderdag 17 November 2011: Hallo, Hoe laat begint iets drinken in Enschede altijd? Gr. Margreet
Dicky zei op Donderdag 06 Oktober 2011: Het was een leuke kennismaking gisteravond met Iets Drinken in Zwolle. Ik heb een leuke avond gehad en ben vast van plan de volgende keer weer te gaan. Een echte aanrader dus!

Laat ook je reactie, want zo weten toekomstige bezoekers wat je kunnen verwachten van de netwerkborrel.

Naam: Email:
Om spam te voorkomen, vragen we je de onderstaande vraag te beantwoorden.