Iets Drinken Breda

Datum: 28 januari 2015
Iets Doen: Pubquiz

Tijd: 19 tot 23 uur
Lokatie: Cafe Publieke Werken
Adres: St. Annastraat 12 4811 XK Breda
Contactpersoon: Jorian, Tamara, Patrick, Alex en Frans
Email: Contact


Cafe Publieke werken

FAQ - Iets Drinken Breda

(Zie ook de algemene FAQ van Iets Drinken.)

Hoeveel kosten de drankjes bij Publieke werken?

Fris € 2,20 Koffie € 2,20 Bier € 2,40 Wijn € 3,60

Kan ik ook eten bij Publieke werken?

Publieke werken heeft een 3-gangen keuzemenu en  a la carte gerechten.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij Publieke werken?

Publieke Werken is minder dan 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Loop vanaf het centraal station de Willemstraat in, loop deze straat vervolgens uit. Daarna loop je door Park Valkenberg, langs het Begijnhof. Je komt uit op de Catharinastraat. Ga hier naar rechts, en ga vervolgens direct naar links. Je vindt Publieke Werken aan de linkerkant.

Hoe kom ik met de auto bij Publieke werkenen kan ik daar dan ook parkeren?

Alle informatie over parkeren in Breda vind je hier. Je kan het beste parkeren op parkeerterrein Beyerd-Vlaszak aan de Vlaszak (vooraf betalen), in de parkeergarage van de Barones aan de Nieuweweg 79 of in de parkeergarage Chassé Parking aan de Coulissen 2.

Mijn vraag staat er niet bij.

Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij je vraag en zetten hem erbij.

Reacties Iets Drinken

Al 108 bezoekers hebben hun enthousiaste reactie achter gelaten. Bijvoorbeeld: benno zei:

iets drinken in zwolle welke lokatie word dit nu gehouden? want ik dacht dat de lokatie verplaats was volgens Yvonne eerst in boekenzaak en later tegen over het oude postkantoor naast de cafe de hetebr…

Laat ook je reactie, want zo weten toekomstige bezoekers wat je kunnen verwachten van de netwerkborrel.

Lees meer reacties.

benno zei op Woensdag 07 Januari 2015: iets drinken in zwolle welke lokatie word dit nu gehouden? want ik dacht dat de lokatie verplaats was volgens Yvonne eerst in boekenzaak en later tegen over het oude postkantoor naast de cafe de hetebrij en nu weer in de zerboltstraat? welke locatie zijn straks alle vaste activiteiten te vinden, want ik denk niet dat iedereen van buiten zwolle iets kan vinden straks. het zou leuk geweest zijn als jullie in de binnenstad kwamen te zitten tegen over het parkeerde noorde eiland waar je je auto kan stallen. want tegen over zit namelijk de www.debreszwolle.nl/ en die kun je gewoon voor zeer weinig geld huren, in dit pand zelf zit namelijk ook 1x in de maand de autisten soos plaats. www.autisoos.nl/agenda.htm het zou leuk zijn als er wat samen gewerkt word. dat iets drinken weer in de binnenstad zit. groetjes b, grebe.
Ingrid zei op Maandag 05 Januari 2015: Hoi, Hebben jullie ook zulke avonden in Zwolle. Ik vraag dit voor een neef van mij? Zou hem zo gunnen dat hij wat meer contacten op kan doen. gr ingrid
Harm zei op Vrijdag 02 Januari 2015: Is er al wat meer bekend over de lokatie in Zwolle? Groet, Harm
Heleen Kramer zei op Maandag 08 December 2014: Goedemiddag, Samen met Erik Harperink organiseer ik eens per maand (eerste keer op vrijdag 4 april in het kader van de autismeweek)autisme-café in Hoorn op de eerste vrijdagmiddag van de maand. Afgelopen vrijdag hadden we twaalf bezoekers met een ASS diagnose. Is het een idee om ons initiatief bij jullie aan te laten sluiten zodat jullei ook dekking hebben in Hoorn?
koos zei op Dinsdag 25 November 2014: ik vind het gezellig. helaas niet genoeg, omdat je elkaar niet kunt verstaan, tussen adhd, schizofrene autisten, met de vele omgevingsgeluidjes en slechte akoestieke.
Jeroen van Rheenen zei op Zaterdag 15 November 2014: Ja! ik ben weer van de partij!. Groetjes. Jeroen.
Jeroen van Rheenen zei op Zaterdag 15 November 2014: Waar schijnlijk kom ik ook in Zwolle. Laatste keer in Zutphen was dan maar een klein clubje! Vriendelijke groet en hopelijk tot ziens..... Jeroen.
Jeroen zei op Vrijdag 24 Oktober 2014: Het was weer gezellig gisteren
Jeroen zei op Zaterdag 19 Juli 2014: Was gezellig gisteren in Breda
Naam: Email:
Om spam te voorkomen, vragen we je de onderstaande vraag te beantwoorden.