Iets Drinken Breda

Datum: 22 april 2015
Iets Doen: Pubquiz

Tijd: 19 tot 23 uur
Lokatie: Cafe Publieke Werken
Adres: St. Annastraat 12 4811 XK Breda
Contactpersoon: Jorian, Tamara, Patrick, Alex en Frans
Email: Contact


Cafe Publieke werken

FAQ - Iets Drinken Breda

(Zie ook de algemene FAQ van Iets Drinken.)

Hoeveel kosten de drankjes bij Publieke werken?

Fris € 2,20 Koffie € 2,20 Bier € 2,40 Wijn € 3,60

Kan ik ook eten bij Publieke werken?

Publieke werken heeft een 3-gangen keuzemenu en  a la carte gerechten.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij Publieke werken?

Publieke Werken is minder dan 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Loop vanaf het centraal station de Willemstraat in, loop deze straat vervolgens uit. Daarna loop je door Park Valkenberg, langs het Begijnhof. Je komt uit op de Catharinastraat. Ga hier naar rechts, en ga vervolgens direct naar links. Je vindt Publieke Werken aan de linkerkant.

Hoe kom ik met de auto bij Publieke werkenen kan ik daar dan ook parkeren?

Alle informatie over parkeren in Breda vind je hier. Je kan het beste parkeren op parkeerterrein Beyerd-Vlaszak aan de Vlaszak (vooraf betalen), in de parkeergarage van de Barones aan de Nieuweweg 79 of in de parkeergarage Chassé Parking aan de Coulissen 2.

Mijn vraag staat er niet bij.

Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij je vraag en zetten hem erbij.

Reacties Iets Drinken

Al 108 bezoekers hebben hun enthousiaste reactie achter gelaten. Bijvoorbeeld: Fred zei:

Ik dacht heb eindelijk wat gevonden, maar pakhuis is iets van vroeger, ik zou liever ergens in een buurthuis ofzo zijn. Tevens kan ik met een Wajong en een gezin nooit weg vind ik.

Laat ook je reactie, want zo weten toekomstige bezoekers wat je kunnen verwachten van de netwerkborrel.

Lees meer reacties.

Fred zei op Donderdag 26 Maart 2015: Ik dacht heb eindelijk wat gevonden, maar pakhuis is iets van vroeger, ik zou liever ergens in een buurthuis ofzo zijn. Tevens kan ik met een Wajong en een gezin nooit weg vind ik.
Robert ter Braak zei op Dinsdag 24 Maart 2015: Hallo, Ik kom er morgenavond gezellig weer blij
Johan Struijk zei op Woensdag 25 Februari 2015: Weer een gezellige avond gehad bij IetsDrinken, deze keer niet Zwolle maar Zutphen (i.v.m. verhuizing). Ook in Zutphen erg gezellig. Super dat Iets Drinken bestaat! Absoluut geen kritiek (want ik ben jullie al erg dankbaar dat jullie dit hebben opgezet), maar wat feedback: - Mensen met een ASS hebben duidelijkheid nodig. De pub quiz die af en toe wordt opgezet is niet altijd even duidelijk en soms een beetje te gefocused op bepaalde onderwerpen. Wellicht is het een idee om de vragen uit bijvoorbeeld een bestaand Trivia spel te halen (of een Trivia site/app) en vooral om de antwoorden multiple choice te maken zodat er meer duidelijkheid ontstaat. - Ik vermoed dat de meesten het leuk zouden vinden als IetsDrinken (of iets soortgelijks) wekelijks zou plaatsvinden. Wat betreft Zutphen zou ik daar graag aan mee willen werken (momenteel ben ik samen met ZZP Zutphen bezig met het opzetten van 500 m2 kantoorruimte voor verschillende soorten ZZP'ers/ambachten, het zou zeker mogelijk zijn om daar 1 keer per week een autisme dag/avond te organiseren). - Als jullie nog zoekende zijn naar vrijwilligers voor Zutphen en/of promotie van IetsDrinken Zutphen, mijn email is struijk82[at]gmail[dot]com Nogmaals bedankt voor het opzetten van deze borrel, namens mij en vele anderen in het spectrum.
Joyce zei op Dinsdag 24 Februari 2015: Ik vind het hardtstikke leuk en goed dat dit voor mensen met autisme is opgezet. Ik vindt het hardstikke gezellig en leuk.ik ben al een paar keer geweest op de avonden in Groningen. En mijn ervaring erover is hardstikke positief. Ga zo door.
Ruud zei op Zondag 22 Februari 2015: Hallo Ik kom woensdag ook. Wat kunnen wij verwachten? Vriendelijke groet Ruud
juraini zei op Donderdag 12 Februari 2015: Hallo Allemaal, Mijn naam is Juraini Ferary, ben 21 jaar oud en k zou graag aan de avonden mee willen helpen als vrijwilliger, kan dat? Lees ook de eerdere mail. Groetjes, Juraini
Daan zei op Vrijdag 06 Februari 2015: Ik heb een vraagje; Hebben jullie/of zijn jullie ook van plan om in de toekomst een Netwerkborrel te organiseren in Nijmegen? Ik woon sinds december in Nijmegen en het lijkt me voor zo'n gezellige stad als Nijmegen zeker geen overbodige luxe Groeten, Daan
J. Postma zei op Zondag 01 Februari 2015: Ik zie dat jullie mensen zoeken in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Doetinchem en Roermond. Nou wil ik me niet aanmelden, ik heb 0,0 capaciteiten op het organisatorisch vlak, maar hoe zit het met andere provincies? Ik kom zelf uit friesland, en heb het geld niet om ver te reizen.
benno zei op Woensdag 07 Januari 2015: iets drinken in zwolle welke lokatie word dit nu gehouden? want ik dacht dat de lokatie verplaats was volgens Yvonne eerst in boekenzaak en later tegen over het oude postkantoor naast de cafe de hetebrij en nu weer in de zerboltstraat? welke locatie zijn straks alle vaste activiteiten te vinden, want ik denk niet dat iedereen van buiten zwolle iets kan vinden straks. het zou leuk geweest zijn als jullie in de binnenstad kwamen te zitten tegen over het parkeerde noorde eiland waar je je auto kan stallen. want tegen over zit namelijk de www.debreszwolle.nl/ en die kun je gewoon voor zeer weinig geld huren, in dit pand zelf zit namelijk ook 1x in de maand de autisten soos plaats. www.autisoos.nl/agenda.htm het zou leuk zijn als er wat samen gewerkt word. dat iets drinken weer in de binnenstad zit. groetjes b, grebe.
Ingrid zei op Maandag 05 Januari 2015: Hoi, Hebben jullie ook zulke avonden in Zwolle. Ik vraag dit voor een neef van mij? Zou hem zo gunnen dat hij wat meer contacten op kan doen. gr ingrid
Harm zei op Vrijdag 02 Januari 2015: Is er al wat meer bekend over de lokatie in Zwolle? Groet, Harm
Heleen Kramer zei op Maandag 08 December 2014: Goedemiddag, Samen met Erik Harperink organiseer ik eens per maand (eerste keer op vrijdag 4 april in het kader van de autismeweek)autisme-café in Hoorn op de eerste vrijdagmiddag van de maand. Afgelopen vrijdag hadden we twaalf bezoekers met een ASS diagnose. Is het een idee om ons initiatief bij jullie aan te laten sluiten zodat jullei ook dekking hebben in Hoorn?
koos zei op Dinsdag 25 November 2014: ik vind het gezellig. helaas niet genoeg, omdat je elkaar niet kunt verstaan, tussen adhd, schizofrene autisten, met de vele omgevingsgeluidjes en slechte akoestieke.
Jeroen van Rheenen zei op Zaterdag 15 November 2014: Ja! ik ben weer van de partij!. Groetjes. Jeroen.
Jeroen van Rheenen zei op Zaterdag 15 November 2014: Waar schijnlijk kom ik ook in Zwolle. Laatste keer in Zutphen was dan maar een klein clubje! Vriendelijke groet en hopelijk tot ziens..... Jeroen.
Jeroen zei op Vrijdag 24 Oktober 2014: Het was weer gezellig gisteren
Jeroen zei op Zaterdag 19 Juli 2014: Was gezellig gisteren in Breda
Naam: Email:
Om spam te voorkomen, vragen we je de onderstaande vraag te beantwoorden.